FULL_TIME

Accountmanagers Security Solutions in Utrecht OTE € 135.000 - SalesToppers

Utrecht NL
2024-07-23
2024-07-25

Ben jij zeer gedreven Solution Seller met ervaring in de verkoop Security Solutions? Ben je energiek en wil je deel uit maken van een Internationale organisatie met veel groeipotentie? Dan is dit jouw droombaan!

De Functie:
Ter versterking van ons team zoeken wij een Accountmanager Security Solutions. Je inventariseert de behoeften en weet dus goed hoe je de belangen van de klanten zo goed mogelijk kunt behartigen. Op basis daarvan verkoop je de oplossing die het beste bij hen past. Voor je klant ben jij de ‘spin in het web’ en je gaat voor optimale klanttevredenheid. Je doelstellingen realiseer je op basis van een goed ontwikkeld marktplan. Je adviseert je klanten over passende Security Solutions. Als Account Manager neem je het totale commerciële traject voor je rekening.

De ideale kandidaat:
Als Accountmanager Security Solutions beschik je over HBO/WO werk- en denkniveau. Heb je ervaring met het verkopen aan de top 500. Ervaring met de verkoop van: security en cloud Solutions. Je bent een echte zelfstarter en hebt veel kennis op ICT gebied en je bent gewend om te werken met ambitieuze doelstellingen. Je hebt een pioniersgeest en weet snel inzicht in organisaties te krijgen. Verder beschik je over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden; Je hebt doorzettingsvermogen, bent ondernemend, flexibel en energiek.

Wat bieden wij:
Een uitdagende functie als Accountmanager Security Solutions waarbij je naast het opbouwen en het beheren van interessante accounts, een eigen creatieve bijdrage kan leveren bij het vinden van klanten in nieuwe markten. Naast lease auto, laptop en smart phone zorgen wij dat je als Account Manager de juiste professionele ondersteuning krijgt die een bijdrage levert aan je persoonlijke groei en ontwikkeling. Als Accountmanager Security Solutions geniet je een uitstekend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals interessante commissie en bonusregeling, The sky is the limit.

Enthousiast over deze Sales Job!
Wil jij ook werken voor de marktleider Security Solutions! Ben jij die gedreven Accountmanager Security Solutions en ben je toe aan een volgende stap in je carrière?
App dan Robert van Leeuwen op 06-50265911 voor het maken van een afspraak of mail je CV naar info@salestoppers.nl

We kijken uit naar je cv.