FULL_TIME

Accountmanager Fashion in Utrecht OTE € 74.000,- - SalesToppers

Utrecht NL
2024-07-12
2024-07-14

Wil jij werken als Accountmanager Fashion bij een gerenommeerd Modemerk waar kwaliteit voorop staat? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De functie:

•      Binnenhalen van New Business.
•      Accountmanagement van bestaande klanten.
•      Verantwoordelijk voor de resultaten van Key-Accounts:
•      Bestaande accounts naar een hoger niveau brengen.
•      Actief benaderen van nieuwe merken aan onze huidige portfolio.
•      Ambassadeur tijdens B2B events en beurzen.

De ideale kandidaat:
Als Accountmanager Fashion beschik je over een HBO/WO werk- en denkniveau. Je hebt twee jaar commerciële B2B Sales ervaring. Je beschikt over een zelfstandige, competitieve en resultaatgerichte instelling. Je bent communicatief vaardig en salesdriven. Je hebt een gedreven persoonlijkheid en bent een teamplayer. Je bent een topper in het analyseren van bedrijfssituaties, vacatures en kandidaten profielen. Je beschikt over een bewezen vermogen om deals te sluiten. Je stelt zelf een account development plan op en je realiseert je gestelde omzetdoelstellingen.

Wat bieden wij je:
Een geweldige Sales functie als Accountmanager Fashion in een Internationale werkomgeving “training on the job”. Veel mogelijkheden om je te ontplooien en verder te groeien naar de functie van Sales Manager. Werken bij een succesvol en snelgroeiende Internationale organisatie, waarin working hard and having fun centraal staat. Een geweldige commissieregeling en bonussysteem. “The Sky is the Limit”.

Enthousiast over deze Sales functie?
Ben jij die gedreven verkoper er 200% voor gaat? Ga je serieus met je carrière om en spreekt onze persoonlijke werkwijze je aan?

Neem dan contact op met Robert van Leeuwen op 06-50265911 voor een gesprek op ons kantoor in Amsterdam of mail je cv naar info@salestoppers.nl

We horen graag van je…