FULL_TIME

Junior Accountmanager Evenementen in Gouda OTE € 64.000 - SalesToppers

Gouda NL
2024-07-12
2024-07-16

Wil jij ook werken als Junior Accountmanager Evenementen bij een internationaal evenementenbureau waar veel doorgroeimogelijkheden zijn? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De Functie:
Als Junior Accountmanager Evenementen ben je verantwoordelijk voor het succesvol aansluiten en begeleiden van klanten. Je legt het contact met de klant om de behoefte te bepalen. Je begeleidt de klant in het proces van het activeren van een account tot de start van het evenement. Ook ga je zelfstandig op zoek naar de nieuwe accounts. Je benadert prospects en maakt afspraken. Je inventariseert de behoefte van de klant op korte en lange termijn en je weet daar op de juiste manier op in te spelen.

De ideale kandidaat:
Als Junior Accountmanager Evenementen beschik je over een HBO/W0 werk- en denkniveau met minimaal een jaar aantoonbare ervaring in de directe Sales. Je bent in staat om zelfstandig de markt te bewerken en nieuwe klanten aan te boren. Je bent creatief in het bedenken van concepten die je met de klant bespreekt. Je bent resultaatgericht en weet ook in verkooptrajecten de focus te bewaren. Je bent stressbestendig, flexibel en beschikt over een goede dosis gevoel voor humor. Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. New Business Hunter met consultative selling skills.

Wat bieden wij je:
Een zeer uitdagende Sales Job met goede secundaire arbeidsvoorwaarden; Een goed basissalaris en een uitdagende provisieregeling. The sky is the limit.
Prettige informele werksfeer en veel persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden. Daarnaast een leaseauto, laptop, smart phone.

Enthousiast over deze top Sales vacature!
Bel of app dan met Robert van Leeuwen, 06-50265911 voor een gesprek op ons kantoor in Amsterdam of mail je CV naar info@salestoppers.nl

We kijken uit naar je CV...