FULL_TIME

Business Unit Manager Finance Detachering in Amsterdam OTE € 160.000 - SalesToppers

Amsterdam NL
2024-05-13
2024-05-18

Wil je ook werken als Business Unit Manager Finance Detachering bij de leukste recruitment club van Amsterdam. Ben jij die gedreven Recruitment Consultant die toe is aan de volgende stap in zijn/haar carrière? Dan zijn we op zoek naar jou!

De functie:
Als Business Manager Unit Finance Detachering ben je verantwoordelijk voor het uitbouwen van de bestaande Accounts en werven van nieuwe Key Accounts. Je geeft presentaties bij prospects en bestaande klanten en stelt een accountplan op. Daarnaast ben je bent verantwoordelijk voor het aansturen en coachen van je Sales team. Je helpt je Salesteam met 'on-the-job' training en coacht ze naar een hoger niveau. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het maximaliseren van je team resultaat. Ten slotte ben je als Business Unit Manager Finance Detachering een voorbeeld voor je Sales team. Dit betekent dat jij zelf ook actief bent met beheren en uitbouwen van Key Accounts.  

De ideale kandidaat:
Als Business Unit Manager IT Detachering beschik je een afgeronde HBO/WO-opleiding en vier jaar ervaring in de Detachering. Je beschikt over een resultaatgerichte instelling en je bent een geboren leider. Je bent verantwoordelijk voor het aannemen van je recruitment consultants en het verder ontwikkelen van het kantoor en het label. Je bent communicatief vaardig en hebt een gedreven salesdrive.

Wat bieden wij je!
Een interessante Salesmanagement rol als Business Unit Manager Finance Detachering bij een dynamische, succesvolle, sterk groeiende Internationale organisatie. Waarin enthousiasme en persoonlijke ontwikkeling centraal staan. Daarnaast zeer goede arbeidsvoorwaarden; flexibele werktijden, leaseauto naar keuze, veel doorgroeimogelijkheden en leuke incentives. Een uitstekende commissieregeling en bonussysteem, The sky is the limit.

Enthousiast over deze uitdagende Recruitment Job!
Ben jij die gedreven Business Unit Manager Finance Detachering die er 200% voor gaat? Ga je serieus met je carrière om en spreekt onze persoonlijke werkwijze je aan? App dan met Robert van Leeuwen op 06-50265911 voor een gesprek op ons kantoor in Amsterdam of mail je cv naar info@salestoppers.nl

We kijken uit naar je cv.