FULL_TIME

Account Manager VMware in Utrecht OTE € 124.000 - SalesToppers

Utrecht NL
2024-07-12
2024-07-13

Wil jij ook werken in een dynamische hightech omgeving  als Account Manager VMware ? En wil jij je verder verdiepen op het gebied van Virtualisatie en Cloud solutions? Dan hebben wij de baan van je dromen.

Als Account Manager VMware ben je goed in het binnenhalen van New Business bij de top 1000. Daarnaast zie je het als een uitdaging om bestaande account verder uit te bouwen. Wij gaan voor absolute kwaliteit en service en daarom worden onze accountmanagers voortdurend getraind en kunnen klanten altijd rekenen op hightech Solutions. Als Account Manager VMware ben je het eerste aanspreekpunt voor je klanten. Je inventariseert de behoeften en weet dus goed hoe je de belangen van de klanten zo goed mogelijk kunt behartigen. Op basis daarvan verkoop je onze Solutions!

De ideale kandidaat:
Als Account Manager VMWare beschik je over minimaal HBO/WO werk- en denkniveau en twee tot acht jaar ervaring als accountmanager in de IT branche. Je bent gepassioneerd om klantenbehoeften uit te diepen en te vertalen naar verkoopkansen. Als Account Manager VMware kan je goed luisteren, koopsignalen herkennen en deals closen. Je bent resultaatgericht en hebt een drive om te scoren. Kortom je hebt zin om er een succes van te maken! Als Account Manager VMware heb je ervaring in de innovatieve IT Solutions en beschik je over een ondernemende instelling. In staat zijn om een netwerk optimaal uit te bouwen en te beheren. Uitstekende communicatieve en commerciële vaardigheden.

Wat bieden wij?
Een uitdagende functie als Account Manager VMware voor een gedreven snel groeiende IT club. Je krijgt een gedegen opleiding o.a. over desktop solutions, virtualisatie technologie en cloud solutions. Verder een uitstekend marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals interessante provisie en bonusregeling. Naast lease auto, laptop en I-Phone zorgen wij voor goede professionele ondersteuning die een bijdrage levert aan je persoonlijke groei en ontwikkeling bij een organisatie die enorm aan het groeien is.

Enthousiast over deze Sales functie?
Ben jij die Account Manager VMware en wil je je bekwamen in het verkopen innovatieve IT Solutions?  Dan zijn wij op zoek naar jou!
App voor meer informatie contact op met Robert van Leeuwen, 06-50265911 voor een gesprek op ons kantoor in Amsterdam of mail je CV naar info@salestoppers.nl

We kijken uit naar jouw cv.