FULL_TIME

Sales Executive in Utrecht OTE € 135.000 - SalesToppers

Utrecht NL
2024-07-08
2024-07-21

Wil jij ook werken in een dynamische hightech omgeving? En wil jij je verder verdiepen op het gebied van Cloud Solutions? Dan hebben wij de baan van je dromen.

De functie:
Als Sales Executive Cloud Solutions ben je goed in het binnenhalen van New Business bij de top 500. Zie ook als een uitdaging over bestaande accounts verder uit te bouwen. Als Sales Executive ben je het eerste aanspreekpunt voor je klanten. Je inventariseert de behoeften en weet dus goed hoe je de belangen van de klanten zo goed mogelijk kunt behartigen. Op basis daarvan verkoop je de oplossing die het beste bij hen past. Voor je klant ben jij de spin in het web en je gaat voor optimale klanttevredenheid.

De ideale kandidaat:
Als Sales Executive Cloud Solutions krijgt je een HBO / WO-opleiding en een twee jaar ervaring als accountmanager in de IT-branche. Je bent gepassioneerd om klantenbehoeften verder uit te diepen en te vertalen naar verkoopkansen. Je kunt goed luisteren, koopsignalen herkennen en deals closen. Je bent gewenst gericht en heeft een drive om te scoren. Kortom je hebt zin om er een succes van te maken!

Wij bieden:
Een uitdagende Sales functie als Sales Executive Cloud Solutions voor een gedreven Sales persoonlijkheid met scoringsdrang. Je krijgt een training over Cloud & Saas Solutions. Verder ontvang je een uitstekende marktconforme salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals interessante provisie en bonusregeling. Naast lease auto, laptop en Smart Phone zorgen wij voor goede professionele ondersteuning die een bijdrage levert aan uw persoonlijke groei en ontwikkeling.

Enthousiast over deze baan!
Ben jij die gedreven Oplossing Verkoper sterft Sales Executive Cloud Solutions en ben jij een stap in je carrière? Wil je je bekwamen in het aanbod van moderne IT-oplossingen? Ben je energiek en wil je deel uitmaken van een snel groeiende Internationale Organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!
App dan met Robert van Leeuwen, 06-50265911 voor een gesprek op kantoor in Amsterdam of mail je CV naar info@salestoppers.nl

We kijken uit naar je CV!