FULL_TIME

Account Manager Artificial Intelligence in Utrecht OTE € 134.500 - SalesToppers

Utrecht NL
2024-07-12
2024-07-22

Wil je ook werken als Accountmanager Artificial Intelligence bij de marktleider op het gebied van datamanagement. Ben je energiek en wil je deel uit maken van een Internationale organisatie met veel groeipotentie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De functie:
Als Accountmanager Artificial Intelligence werk je bij marktleider op het gebied van datamanagement. Vanuit het hoofdkantoor werken wij eraan om onze datamanagement oplossingen breder in de markt te zetten. Dit doen wij op dit moment met groot succes. Daarom zijn we op zoek naar een Accountmanager Artificial Intelligence die samen met ons de markt verder wil veroveren. Als Accountmanager Artificial Intelligencebegeleid je het volledige salestraject en zorg je onder andere voor: Aanbieden van onze service bij huidige en potentiële klanten. Aangaan en onderhouden van je relatie met klanten. Opstellen en realiseren van het jaarlijkse verkoop- en actieplan. Presentaties en demonstraties geven.

De Ideale kandidaat:
Als Accountmanager Artificial Intelligence beschik je over een HBO/WO werk- en denkniveau. Heb je ervaring met het verkopen aan multinationals. Kennis van datamanagement oplossingen. Verder beschik je over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden; Je hebt doorzettingsvermogen, bent ondernemend, flexibel en doortastend.

Wij bieden je:
Een uitdagende functie als Accountmanager Artificial Intelligence. Een uitstekend marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals interessante provisie en bonusregeling, The sky is the limit. Naast lease auto naar keuze, laptop en smartphone zorgen wij voor goede professionele ondersteuning die een bijdrage levert aan je persoonlijke groei en ontwikkeling. Wij bieden een salesfunctie als Accountmanager Artificial Intelligence waarbij je naast het opbouwen en het beheren van interessante accounts, een eigen creatieve bijdrage kan leveren bij het vinden van klanten in nieuwe markten.

Enthousiast over deze Sales Vacature:
Ben jij die gedreven Solution Seller en ben je toe aan een volgende stap in je carrière? Wil jij meer weten over deze sales vacature van Accountmanager Artificial Intelligence! App vor meer informatie met Robert van Leeuwen, 06-50265911 voor een gesprek op ons kantoor in Amsterdam of mail je CV naar info@salestoppers.nl

We kijken uit naar je cv.