FULL_TIME

Sales Trainee IT Detachering in Den Haag OTE € 120.000 - SalesToppers

Den Haag NL
2024-03-22
2024-03-28

Wil jij ook €10.000,- verdienen bij een Internationale IT Detacheerder in Almere! Door de snelle groei zoeken wij meerdere gedreven Sales Trainees IT Detachering. Ben jij die hunter die er altijd 200% voor gaat? Dan zijn we op zoek naar jou!

De Functie:
Wil jij na een uitgebreid trainingsprogramma ook aan de slag als Sales Trainee IT Detachering. Wil jij ook werken bij een gerenommeerd detacheringsbureau waar kwaliteit van de dienstverlening voorop staat? Ben jij die gedreven New Business Sales met passie voor IT! reageer dan snel!
Als Sales Trainee IT Detachering ben je verantwoordelijk voor jouw deel van de markt en je bent verantwoordelijk voor het op- en uitbouwen van je klantenbestand bij de top 500. Je bent werkzaam binnen de arbeidsbemiddeling en focust je op het detacheren van geschikte kandidaten. Je signaleert en ontwikkelt kansen in de markt en weet als geen ander inventief in te spelen op de uiteenlopende behoeften van je klanten en prospects. Naast de commerciële activiteiten ben je verantwoordelijk voor het begeleiden van jouw kandidaten. Jouw succes en target behaal je door IT-ers op uitdagende projecten in te zetten en jouw klanten te voorzien van geschikte kandidaten.

Wij vragen:
Je beschikt over een afgeronde HBO/WO-opleiding en je hebt ervaring in de Sales, maar gedreven starters mogen ook reageren. Met onze sales trainingen en on the job coaching trainen wij je naar een hoger niveau. Na een intensieve Sales training ga je aan de slag onder begeleiding van je Team Manager. Om in dit team te passen moet je het een uitdaging vinden om te scoren en veel deals te sluiten. Je bent een ondernemer met lef die kansen in de markt signaleert en deze weet om te zetten in zakelijk voordeel.

Wat bieden wij de Sales Trainee It Detachering !
Een uitdagende functie als Sales Trainee It Detachering bij een innovatieve Internationale organisatie met veel doorgroeimogelijkheden. Uitstekend pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden. Veel aandacht voor coaching en opleiding. Je verdient een zeer goed basissalaris met een provisieregeling waarbij ‘ The sky is the limit’ is. Bij het behalen van je target staat daar zeer veel tegenover, zoals een reis naar keuze of een andere leuke incentive zoals een I Phone.

Enthousiast over deze Sales vacature als Sales Trainee It Detachering!
Wil jij meer weten over dit Sales traineeship? App dan voor een afspraak met Robert van Leeuwen, 06-50265911 voor een gesprek op ons kantoor in Amsterdam of mail je cv naar info@salestoppers.nl

We kijken uit naar je CV...