FULL_TIME

Account Manager in Den Haag - SalesToppers

Den Haag NL
2024-06-14
2024-06-15

Wil jij ook werken bij één van de grootste Facilitaire dienstverleners in Nederland en ben je een echte hunter? Dan zijn wij opzoek naar jou!

De functie:

Als Account Manager Facilitaire Dienstverlening ben je actief in B2B tot markt en ben je voornamelijk bezig met het werven van nieuwe klanten. Maar ook met het uitbreiden van bestaande klanten in je regio. Als Account Manager Facilitaire Dienstverlening begeleid je het volledige salestraject en zorg je onder andere voor: aanbieden van onze service bij huidige en potentiële klanten, aangaan en onderhouden van een relatie met prospects en klanten, opstellen en realiseren van het jaarlijkse verkoop- en actieplan en presentaties en demonstraties geven.

De Ideale kandidaat:

Als Account Manager Facilitaire Dienstverlening beschik je over een MBO /HBO werk- en denkniveau. Je hebt ervaring met het verkopen aan multinationals. Je bent enthousiast, ondernemend, zelfstandig en communicatief sterk. Je bent verantwoordelijk voor: realiseren van meer omzet, uitbouwen van je New Business Netwerk, opstellen van een verkoopplan en deze doelstellingen bereiken.

Wij bieden je:
Als Account Manager Facilitair Dienstverlening ga je aan de slag bij een zeer innovatieve organisatie met veel doorgroeimogelijkheden. Uitstekend pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden. Veel aandacht voor coaching en opleiding. Lease auto, laptop en smart Phone behoren tot je standaard uitrusting. Een uitstekende provisie regeling. Wij zorgen voor een goede professionele ondersteuning die een bijdrage levert aan je persoonlijke groei en ontwikkeling van de Account Manager Facilitaire Dienstverlening.

Enthousiast over deze Sales Vacatures!
Verkopen is “ a way of life” Dat heb je in je. Ben jij die  Account Manager Facilitaire Dienstverlening die er helemaal voor gaat? Dan ben jij onze kandidaat. Ga je serieus met je carrière om en spreekt onze persoonlijke werkwijze je aan? Neem dan contact op met Robert van Leeuwen, 06-50265911 voor een gesprek op ons kantoor in Amsterdam of Den Haag, of mail je cv naar info@salestoppers.nl

We kijken uit naar jouw cv!