FULL_TIME

Accountmanager CRM Software in Den Haag OTE € 117.000 - SalesToppers

Den Haag NL
2024-07-16
2024-07-16

Wil jij ook werken als Accountmanager CRM Software, in een dynamische hightech omgeving? Wil jij je verder verdiepen op het gebied van CRM Software? Dan zijn wij op zoek naar jou!   

De Functie:
Als Accountmanager CRM Software ben je goed in het binnenhalen van New Business en beheer je bestaande relaties. Wij gaan voor absolute kwaliteit en service en daarom worden de accountmanagers voortdurend getraind en kunnen klanten altijd rekenen op het beste advies.        

Als Account Manager CRM Software ben je het eerste aanspreekpunt voor je klanten. Je onderhoudt relaties met je klanten en gaat nieuwe relaties aan. Je inventariseert de behoeften bij je klanten op regelmatige basis en weet dus goed hoe je de belangen van de klanten zo goed mogelijk kunt behartigen. Op basis daarvan verkoop je de CRM Solutions en diensten.

De ideale kandidaat:
Als Accountmanager CRM Software beschik je over een afgeronde HBO/WO- opleiding. Je beschikt over twee jaar ervaring in de B2B Sales in de Software branche. Je bent klantvriendelijk, gepassioneerd en wil ten alle tijden de behoeften van de klant verder uit diepen en deze vertalen naar verkoopkansen. Je kunt goed luisteren, koopsignalen herkennen en omzetten in getekende orders. Accountmanager CRM Software ben je een gedreven hunter en je laat je niet uit het veld slaan. Je bent resultaatgericht en hebt een drive om te scoren! Kortom je hebt zin om er een succes van te maken!

Wij bieden je de Accountmanager CRM Software!
Een uitdagende functie als Account Manager CRM Software. Je krijgt een gedegen opleiding over de CRM Solutions. De arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend. Daarnaast bieden we een informele werksfeer, een goed salaris en een uitstekende provisieregeling, "The Sky is the Limit", Lease auto, Laptop en smartphone. Een uitdagende Sales functie bij een innovatieve organisatie met veel doorgroeimogelijkheden.

Enthousiast over de vacature van Accountmanager CRM Software!
Ben jij een gedreven Accountmanager CRM Software en ben je toe aan een volgende stap in je carrière? App voor een afspraak met Robert van Leeuwen, 06-50265911 voor een gsprek op ons kantoor in Amsterdam of Den Haag! of mail je CV naar info@salestoppers.nl

We kijken uit naar je CV!