FULL_TIME

Accountmanager: Vrouw in de bouw - Women In Sales

Nederland NL
2024-03-22
2024-03-28

Onze klant wil meer vrouwen aan de top en om daar te komen zoeken ze vrouwen die in de sales willen beginnen om zo alles over hun producten en diensten te leren. Houd jij je staande in een mannenwereld? Zie jij jezelf al bezoeken afleggen aan bouwplaatsen, met bouwhelmpje en al, om de beste gereedschappen te verkopen? Lees vooral verder om hier enthousiast over te worden!

Over onze opdrachtgever
Onze klant is een familiebedrijf met meer dan 25.000 medewerkers wereldwijd. Ze zijn absolute marktleider op het gebied van professionele gereedschappen voor de bouwwereld. Een mannenbolwerk dus met de wens naar meer diversiteit. Het bedrijf groeit heel hard en de vraag naar hun producten en diensten is enorm dus er is behoefte aan meer mensen in de sales. Daarnaast biedt deze functie heel veel groeimogelijkheden binnen het bedrijf.

Wat houdt de functie in?
Het salesteam werkt regionaal en is op zoek naar accountmanagers die eropuit gaan om klantbezoeken af te leggen. Je komt terecht in een high-tech omgeving waar je maximaal wordt ondersteund wordt om succesvol te worden. Je wordt ondersteund met acquisitielijsten, maar er wordt wel verwacht dat je hier dan ook navolging op geeft door te bellen en langs te gaan.

Als accountmanager bezoek je onze klanten op de meest uiteenlopende locaties. Dit kan op kantoor zijn maar zeker ook op bouwplaatsen van kantoren, scholen, tunnels en wegen, vliegvelden, huizen etc. Jij wordt de professionele adviseur en daarvoor krijg je ook een opleiding naast je werk. Je geeft demonstraties van hun producten (gereedschappen) en diensten (software voor de bouw). Dit is niet een platte bellen-KPI functie maar een salesfunctie waar jij als adviseur optreedt.

 Je hebt nodig:

  • Minimaal een HBO diploma en zakelijk instinct
  • Goede communicatieve en sociale vaardigheden
  • Inzet, moed en een competitieve instelling
  • Leergierigheid en de wil om jezelf uit te dagen
  • Netwerk/ervaring in de bouw is een pré, maar zeker geen vereiste!

Wat hebben deze functie en dit bedrijf jou te bieden?
Je verkoopt een absoluut A-merk dus iets om trots op te zijn en waarmee jij jezelf gaat vereenzelvigen. De functie is redelijk zelfstandig, maar je maakt onderdeel uit van een hecht team en onderdeel van een familiebedrijf waar ze oprecht betrokken zijn bij jouw ontwikkeling. Je krijgt dan ook alle ondersteuning om succesvol te worden. Je krijgt een auto met gereedschappen en je krijgt, bouwt en onderhoudt je eigen portfolio van aannemers, projectmanagers tot directie van grote bouwbedrijven. Uiteindelijk wordt je afgerekend op wat je verkoopt, maar minstens zo belangrijk is om de relatie te onderhouden voor de lange termijn.