FULL_TIME

Accountmanager Beauty in Den Haag - SalesToppers

Den Haag NL
2024-07-23
2024-07-23

Wij zoeken een Accountmanager Beauty die zich bezig houdt met originele Beauty producten voor onze verschillende A merken. Als Accountmanager Beauty producten ben je bezig met het binnenhalen van New Business. Ook ben je actief betrokken met het samenstellen van beauty collecties en het bedenken van concepten in samenwerking met je klanten.

De functie:
Als Accountmanager Beauty ben je verantwoordelijk voor het binnenhalen van New Business in de beauty branche. Je bent verantwoordelijk voor meer omzet in je eigen regio. Je bent een New Business Hunter en vind het leuk om relaties verder uit te bouwen. Je voert overleg met klanten op alle niveaus binnen hun organisatie. Je bent naast je New Business ook verantwoordelijke voor de verder uitbouw van je bestaande klanten. Door je enthousiasme en inzet realiseer je probleemloos de gestelde targets. Je levert met jouw actieve instelling een positieve bijdrage aan de verdere groei van onze organisatie.

Wij zijn op zoek naar:
Een Accountmanager Beauty die beschikt over een afgeronde HBO/WO- opleiding. Je beschikt over minimaal twee jaar werkervaring in de sales. Bij voorkeur ervaring in de Beauty branche of bij een zeer commerciële organisatie. Je bent in staat om je netwerk optimaal uit te bouwen en te beheren. Je beschikt over uitstekende communicatieve en commerciële vaardigheden. Je bent een New Business Hunter die ook goed is in relatiebeheer.

Wat bieden wij onze Accountmanager Beauty!
Een uitdagende Sales functie bij een innovatieve organisatie met veel doorgroeimogelijkheden. Een marktconform basissalaris en een uitstekende provisie regeling. ‘The sky is the limit’’ Naast het goede basissalaris bieden wij een uitstekend pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder:
•      Mini Cooper; smartphone, Laptop, flexibele werktijden;
•      Maandelijkse sales trainingen; Doorgroeimogelijkheden;
•      Dertiende maand; Pensioenopbouw; 28 vakantiedagen.

Enthousiast over deze uitdagende Sales Job!
Wil jij meer weten over deze uitdagende Sales Job van Accountmanager Beauty? Bel of app dan met Robert van Leeuwen, 06-50265911 voor een gesprek op ons kantoor in Amsterdam of mail je cv naar info@salestoppers.nl

We horen graag van je…