FULL_TIME

Optie Trader in Utrecht OTE €145.000 - SalesToppers

Utrecht NL
2024-03-18
2024-03-28

Voor een snelgroeiend Trading Platform zoeken wij in Amsterdam meerdere gedreven Optie Traders. Wil jij ook als Optie Trader meer dan €10.000 euro per maand verdienen bij de snelst groeiende broker van Nederland? Ben jij die New Business Hunter die er altijd 200% voor gaat? Dan zijn we op zoek naar jou!

De Functie:
Als Optie Trader ben je goed in het binnenhalen van New Business en het onderhouden van bestaande klanten. Je krijgt de mogelijkheid jezelf te bewijzen als Optie Trader in een zeer dynamische markt met een brede scala aan ontwikkelingsmogelijkheden. Je target is een mix van New Business en bestaande klanten. Als Optie Trader beschik je over goede communicatieve vaardigheden en je bent een sterke Sales persoonlijkheid.

De ideale kandidaat:
Als Optie Trader beschik je over een afgeronde HBO/WO- opleiding. Je hebt minimaal een jaar werkervaring als Trader of in de Sales. Je bent verantwoordelijk voor het beheren en binnenhalen van klanten en je hebt affiniteit met de wereld van effectenhandel. Als Optie Trader ben je resultaatgericht en beschikt over een winnaarsmentaliteit. Je bent een New Business Hunter die ook goed is in relatiebeheer.

Wat bieden wij onze Optie Trader!
Een uitdagende Sales functie als Optie Trader bij een snelgroeiende Internationale organisatie met veel doorgroeimogelijkheden. Een beloning die uitzonderlijk hoog is en een uitstekend pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden. Een uitdagende Sales job als Optie Trader met een boven gemiddeld maandsalaris en zeer hoge bonussen bij het behalen van je targets. Als Optie Trader krijg je veel ruimte om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Wij zorgen voor een goede professionele ondersteuning die een bijdrage levert aan je persoonlijke ontwikkeling bij een organisatie die enorm aan het groeien is.

Enthousiast over deze uitdagende  Sales Job!
Ben jij die New Business Hunter die snel aan de slag wil als Optie Trader? Dan ben jij onze kandidaat! Bel of app voor een afspraak met Robert van Leeuwen op 06-50265911 of mail je CV naar info@salestoppers.nl

We horen graag van je…