FULL_TIME

Junior Accountmanager Sport in Gouda OTE € 64.500 - SalesToppers

Gouda NL
2024-07-12
2024-07-21

Wil je ook werken als Junior Accountmanager Sport bij de marktleider in de Sport Branche? Ben je energiek en wil je deel uit maken van een Internationale organisatie met veel groeipotentie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De functie:
Als Junior Accountmanager Sport ben je goed in New Business en het onderhouden van klantrelaties op de Retail Markt. Als Junior Accountmanager Sport ben je verantwoordelijk voor de omzet- en winstdoelstellingen in je eigen regio. Ook lever je bijdrage aan de ontwikkeling van promoties en productontwikkeling. Tevens ben je verantwoordelijk voor het opstellen van je eigen ontwikkelingsplan en het behalen van je targets.
 

De ideale kandidaat:
Als Junior Accountmanager Sport ben je verantwoordelijk voor de uitbreiding en ontwikkeling van de zakelijke markt in je regio. Je houdt ervan om klanten te adviseren en zoveel mogelijk van onze producten te verkopen. Je onderhandelt direct met klanten over prijzen en levertijden binnen een vooraf vastgesteld kader en brengt zelfstandig offertes uit. De Junior Accountmanager Sport beschikt over HBO werk- en denkniveau. Je bent een New Business Hunter die ook goed is in het uitbouwen van je relaties. Je hebt ervaring in de Sport Branche en je kan goed targets omgaan.

Wat bieden wij onze Junior Accountmanager Sport:
Een uitdagende Sales Job met veel doorgroei moeilijkheden en een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden; zoals leaseauto, laptop en smartphone, interessante commissieregeling, The Sky is the limit. Naast uitstekende arbeidsvoorwaarden zorgen wij voor professionele ondersteuning die bijdrage levert aan jouw persoonlijke ontwikkeling in een organisatie die enorm aan het groeien is.

Enthousiast over deze Sales Job!
Dan ben jij onze nieuwe Junior Accountmanager Sport die elke deal scoort! Verkopen is a way of life dat heb je in je!
App voor een afspraak met Robert van Leeuwen, 06-50265911 of mail je CV naar info@salestoppers.nl

We kijken uit naar je cv …